Voorverkoop Goeie Gast! en Eregast! pakketten

We kunnen jullie hulp weer goed gebruiken!

Waarvoor houden we dit jaar de voorverkoop Goeie Gast! en Eregast! pakketten?

We hebben vorig jaar een succesvolle campagne gehouden waarmee we een nieuwe bottellijn, botteltank, slangen en ander apparatuur konden aanschaffen voor het opschalen van onze productie! Maar we zijn daardoor uit ons jasje gegroeid in Hilversum, en op zoek gegaan naar een nieuwe productielocatie waar we productie, bottelen, opslag en verkoop op één locatie kunnen houden. Er moet echter nog flink geklust worden aan het gebouw om deze op tijd klaar te hebben voor het bottelen van onze nieuwe oogst cider komend voorjaar.

We willen in de zomer onze IBC’s waar nog cider in zit gekoeld bewaren zodat de cider stabiel blijft qua smaak. In het najaar willen we het geplukte fruit kunnen opslaan op onze productielocatie zodat er minder kilometers gereden hoeven te worden met de bakken fruit. We gaan daarom een deel van het pand verbouwen tot koelcel!

Ook gaan we ons huidige proeflokaal uitbreiden, zodat we meer gasten kunnen ontvangen bij ons op de Hoorneboeg.

Waarom zou je meedoen?

Als je onze cider lekker vindt en ons bedrijf een mooi initiatief vindt, kun je kiezen voor een reeks unieke ciders die je dit jaar krijgt en die je nu vooruit betaalt. Als je vorig jaar hebt meegedaan weet je ongeveer wat voor lekkers je kan verwachten, maar de pakketten zijn dit jaar weer anders dan vorig jaar.

Op welke manieren kan je ons helpen?

Hieronder staan onze opties om te helpen bij het gereed maken van onze nieuwe productielocatie. Deze bestaan uit de volgende manieren:

Goeie Gast!

eregast appelcider zilver

€ 100,-

  • Een limited edition Magnumfles (1,5L) BRUUT Cider
  • Een doos met 6 speciale edities 75cl cider
  • Speciale uitnodiging voor de heropening van ons proeflokaal

Eregast!

gouden appelcider

€ 250,-

  • Een limited edition Magnumfles (1,5L) BRUUT Cider
  • 2 dozen met speciale edities 75cl cider (voorjaar 6 bijzondere gelimiteerde flessen en najaar 6 bijzondere gelimiteerde flessen)
  • Een Elegast T-shirt
  • Speciale uitnodiging voor de heropening van ons proeflokaal